Maatpak model 1

Maatpakken

Een perfect zittend maatpak tegen een wel heel aantrekkelijke prijs. Het binnenwerk van een fused maatpak van Jo Jansen bevat een dunne laag vlieseline. Die wordt op strategische punten verbonden met het buitenwerk, zodat er optimale duurzaamheid en perfect comfort ontstaat.

Het maken van een fused kostuum is relatief eenvoudig. Daardoor kunnen wij u al een maatpak aanbieden vanaf €499! En natuurlijk garanderen we perfecte pasvorm, en zijn ook op onze fused pakken veel persoonlijke details toe te voegen.

Maatpakken met een nog mooiere pasvorm, omdat het jasje van boven tot de taille aan de binnenzijde wordt voorzien van een laagje canvas. Deze mix van katoen, linnen en paardenhaar zorgt ervoor dat je maatpak er extra getailleerd uitziet en extra lang mooi blijft.

De prijzen van onze half canvas maatpakken liggen net iets hoger dan de fused maatpakken. Daarom is dit een uitstekende keuze als je wil kennismaken met maatwerk kleding, zonder meteen naar de hoogste segmenten in full canvas te gaan.

Stof categorie 1 € 599,-
Stof categorie 2 € 699,-
Stof categorie 3 € 799,-
Stof categorie 4 € 899,-

Bij onze full canvas maatpakken wordt aan de complete voorzijde van het jasje een laag canvas genaaid. Authentiek, zoals de maatpakken vroeger ook gemaakt werden. Dit duurzame binnenwerk wordt op de stof genaaid met ontelbare fijne steekjes, zichtbaar aan de onderkant van de revers. Deze luxueuze werkwijze zorgt voor veel bewegingsvrijheid. En hoe meer je het jasje draagt, hoe meer het zich naar je lichaam vormt.

Het spreekt dan ook voor zich dat niets te vergelijken is met het artisanale karakter vaneen full canvas maatpak. Of je nu een iets klassieker Brits jasje kiest met een rechte schouderlijn, of liever gaat voor de Italiaanse maakwijze met een zeer zachte canvas en schouder, bij Jo Jansen maken we het helemaal op maat.

Stof categorie 1 € 898,-
Stof categorie 2 € 998,-

Het ultieme maatpak voor de liefhebbers van vakkundig handwerk. De maakwijze van deze maatpakken ademt namelijk traditie en oog voor detail. Alleen de naden die moeten zorgen voor de bestendigheid van het maatpak zijn met de machine gestikt, terwijl alle andere naden en details met de hand worden vervaardigd.

Handmade tailoring heeft een prijs. Maar wie ooit betoverd is geweest door een handgemaakt kostuum weet dat er sprake is van ongeëvenaarde pasvorm, comfort en detaillering. Niet voor niets bieden de handgemaakte maatpakken van Jo Jansen de meeste mogelijkheden voor personalisering. Wauw, beter wordt het niet!

Maatcolberts Model 1

Maatcolberts

Een perfect zittend maatcolbert tegen een wel heel aantrekkelijke prijs. Het binnenwerk van een fused maatcolbert van Jo Jansen bevat een dunne laag vlieseline. Die wordt op strategische punten verbonden met het buitenwerk, zodat er optimale duurzaamheid en perfect comfort ontstaat.

Het maken van een fused kostuum is relatief eenvoudig. Daardoor kunnen wij u al een maatcolbert aanbieden vanaf €449! En natuurlijk garanderen we perfecte pasvorm, en zijn ook op onze fused pakken veel persoonlijke details toe te voegen.

Maatcolberts met een nog mooiere pasvorm, omdat het jasje van boven tot de taille aan de binnenzijde wordt voorzien van een laagje canvas. Deze mix van katoen, linnen en paardenhaar zorgt ervoor dat je pak er extra getailleerd uitziet en extra lang mooi blijft.

De prijzen van onze half canvas maatcolberts liggen net iets hoger dan de fused maatcolberts. Daarom is dit een uitstekende keuze als je wil kennismaken met maatwerk kleding, zonder meteen naar de hoogste segmenten in full canvas te gaan.

Stof categorie 1 € 549,-
Stof categorie 2 € 649,-

Bij onze full canvas maatcolberts wordt aan de complete voorzijde van het jasje een laag canvas genaaid. Authentiek, zoals de maatcolberts vroeger ook gemaakt werden. Dit duurzame binnenwerk wordt op de stof genaaid met ontelbare fijne steekjes, zichtbaar aan de onderkant van de revers. Deze luxueuze werkwijze zorgt voor veel bewegingsvrijheid. En hoe meer je het jasje draagt, hoe meer het zich naar je lichaam vormt.

Het spreekt dan ook voor zich dat niets te vergelijken is met het artisanale karakter vaneen full canvas maatcolbert. Of je nu een iets klassieker Brits jasje kiest met een rechte schouderlijn, of liever gaat voor de Italiaanse maakwijze met een zeer zachte canvas en schouder, bij Jo Jansen maken we het helemaal op maat.

Stof categorie 1 € 649,-
Stof categorie 2 € 749,-

Het ultieme maatcolbert voor de liefhebbers van vakkundig handwerk. De maakwijze van deze maatcolberts ademt namelijk traditie en oog voor detail. Alleen de naden die moeten zorgen voor de bestendigheid van het maatcolbert zijn met de machine gestikt, terwijl alle andere naden en details met de hand worden vervaardigd.

Handmade tailoring heeft een prijs. Maar wie ooit betoverd is geweest door een handgemaakt kostuum weet dat er sprake is van ongeëvenaarde pasvorm, comfort en detaillering. Niet voor niets bieden de handgemaakte maatcolberts van Jo Jansen de meeste mogelijkheden voor personalisering. Wauw, beter wordt het niet!

Stof categorie 1 € 749,-
Stof categorie 2 € 849,-

Maatshirt model 2

Maatshirts

Stof categorie 1 € 129,-
Stof categorie 2 € 179,-
Stof categorie 3 € 199,-
Stof categorie 4 € 249,-

Hand-made toeslag + € 45,-

Smokings model 1

Smokings

Een perfect zittende smoking tegen een wel heel aantrekkelijke prijs. Het binnenwerk van een fused smoking van Jo Jansen bevat een dunne laag vlieseline. Die wordt op strategische punten verbonden met het buitenwerk, zodat er optimale duurzaamheid en perfect comfort ontstaat.

Het maken van een fused smoking is relatief eenvoudig. Daardoor kunnen wij u al een smoking aanbieden vanaf €599! En natuurlijk garanderen we perfecte pasvorm, en zijn ook op onze fused smokings veel persoonlijke details toe te voegen.

Smokings met een nog mooiere pasvorm, omdat het jasje van boven tot de taille aan de binnenzijde wordt voorzien van een laagje canvas. Deze mix van katoen, linnen en paardenhaar zorgt ervoor dat je smoking er extra getailleerd uitziet en extra lang mooi blijft.

De prijzen van onze half canvas smokings liggen net iets hoger dan de fused smokings . Daarom is dit een uitstekende keuze als je wil kennismaken met maatwerk kleding, zonder meteen naar de hoogste segmenten in full canvas te gaan.

Stof categorie 1 € 699,-
Stof categorie 2 € 799,-

Bij onze full canvas smokings wordt aan de complete voorzijde van het jasje een laag canvas genaaid. Authentiek, zoals de smokings vroeger ook gemaakt werden. Dit duurzame binnenwerk wordt op de stof genaaid met ontelbare fijne steekjes, zichtbaar aan de onderkant van de revers. Deze luxueuze werkwijze zorgt voor veel bewegingsvrijheid. En hoe meer je het jasje draagt, hoe meer het zich naar je lichaam vormt.

Het spreekt dan ook voor zich dat niets te vergelijken is met het artisanale karakter vaneen full canvas smokings. Of je nu een iets klassieker Brits jasje kiest met een rechte schouderlijn, of liever gaat voor de Italiaanse maakwijze met een zeer zachte canvas en schouder, bij Jo Jansen maken we het helemaal op maat.

Stof categorie 1 € 898,-
Stof categorie 2 € 998,-