Het perfecte trouwpak

Gewoon WAUW, dat moet de reactie op uw trouwpak zijn. Want waarom zou op een bruiloft alle aandacht moeten uitgaan naar de jurk van de bruid? Met een maatwerk trouwpak van Jo Jansen gaat ook de bruidegom in stijl naar het altaar. Met een perfect zittend pak, vol persoonlijke details en passend bij de jurk van de bruid. In zo’n op maat gemaakt kostuum wordt uw mooiste dag nog net een beetje mooier!

Stockfoto trouwpakken

Altijd een uniek trouwpak

Eindeloos combineren van materialen, dessins en stijlen: een op maar gemaakt trouwpak van Jo Jansen is altijd uniek. Zo steelt u de show op uw eigen bruiloft.

Trouwpak 1
trouwpak 2
trouwpak 3
trouwpak 4
trouwpak 5
trouwpak 6
trouwpak 7
trouwpak 8
trouwpak 9
trouwpak 10

THE BIG DAY

A day in the spotlight…

A day to shine…

A day to remember for the rest

of your life…

…a day for the ultimate

CustomMade suit and shirt!

trouwpak 12

Kick back and relax

De trouwdatum en uw initialen in de voering, garen in de kleur van de bruidsjurk en een overhemd met een bijzondere kraag: uw trouwpak is op zoveel manieren samen te stellen dat u altijd een uniek en perfect passend kostuum heeft. En met een assortiment van meer dan 3000 stoffen vind je bij ons altijd de stof die perfect bij jouw wensen past. En we weten best dat u niet van shoppen houdt. Daarom maken we het u zo makkelijk mogelijk en zorgen we samen voor het ultieme resultaat.